مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام و درود.
پدر اینجانب در سال 83 یک حوضی کمپرسی ده چرخ با جک و پمپ به یکی از جوشکاران که تعمیرات کمپرسی انجام می دادند به عنوان قرض و امانت برای مدت 10 روز تحویل دادند ولی رسیدی نگرفتند. بعد از ده روز ایشان از دادن آن امتناع کردند و بعدا معلوم شد که کمپرسی را فروخته و خیانت در امانت کردند. پدرم ایشان را گرفتن و بازداشت شد و با واسطه گری خانواده اش که ما پرداخت میکنیم یک سفته دادن و آزاد شد وحکم برائت گرفت.
پدرم فوت کردند و کلا کمپرسی مالک اش من بودم. سفته هم پیدا نمیشود. من میتوانم بر اساس مالکیت خودم و خواهرم که شریک من بوده با توجه به این که فقط شهادت خواهر را دارم مجدد شکایت کنم تا به حق و حقوقم برسم؟ ضمنا ایشان بعد از آزادی از بازداشت، کلا به دلیل کلاهبرداری از شهرستان خارج شده و محل و مکان ثابتی ندارد. با تشکر از وکلای عزیز

پاسخ ها :

بهنوش رحیمی

بهنوش رحیمی :

استان :

اگر ملاك براءت ايشان ،اعلام رضايت شما در قبال اخذ سفته بوده ديگر شكايت به نتيجه نميرسدضمن اينكه موضوع مشمول مرور زمان نيز ميشود لذا اقدام بابت مطالبه سفته منطقي تر هست