مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت رئیس هیئت مدیره شرکت هیات مدیره

بنده با یک نفر در شرکت مسئولیت نامحدود شریک شدم . سمتم رییس هیات مدیره با 30 درصد و اون شخص مدیرعامل 70 درصد هیچ نوشته و صورتجلسه ای بین ما نیست فقط اساسنامه است که نوشته تمامی امضاها منفردا با مدیر عامل هست و مهر شرکت
مدیر عامل دنبال کارهای مالیات و اظهارنامه و دفاتر اصلا نیست اصلا هیچ چیزی رو صورتجلسه نمیکند و فقط میگه شما بشین کارکن هیچی نگو من هم نارضایتی خودم رو اعلام کردم علاوه براینکه1_ اتهام سرقت به من زده 2_تمامی قراردادها به امضا و مهر ایشون منعقد میشه ولی الان مدعی شده که میگه شما رئیس هیات مدیره موظف بودی و باید در برابر قرارادادهای جاری و آتی مسئول باشی و نارضایتی تو باعث ضربه به شرکت شده و میتونه ازمن جریمه هایی که به قراردادها وارد شده رو بگیرد؟درصورتی که به خاطر اتهام سرقت و عدم شفافیت کارها دیگر من وارد شرکت نشدم.
بین ما قرارداد کاری و ... اصلا نیست
الان حرفای ایشون درسته؟ من باید جریمه قراردادی رو بدم؟اتهام سرقت رو چکارش کنم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر.اساسنامه باید مطالعه شود.اصولا مدیرعامل مسئولیت دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم مطابق اساسنامه صاحبان حق امضا مسئولیت قانونی و حقوقی دارند اگر امضای شما پای قراردادها نمی‌باشد مسئولیتی متوجه شما نیست مگر اینکه با امضای ایشان و مهر شرکت قراردادها منعقد شوند