مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قراردادی

با سلام و عرض ادب و تشکر از سایت خیلی خوب و مفیدتون،یک قرارداد طراحی که من و دوستم با پسرخاله همین دوستم به عنوان طراح میخواستیم ببندیم قرارداد تایپی هست و جاهای خالی رو خودشون با خودکار نوشتن ولی من پایین برگه قبل از تایپ فقط امضا زدم و اثر انگشت نزدم قرار شد بعد از تایپ بیارن بزنم که دیگه کلا نزدم،و قراردادمون سی و پنج میلیون بود که همون اول چون دوستم بود و بهش اعتماد داشتم اون‌زمان شش میلیون از حساب خانمم براش زدم چون گفت پسرخالش گیر هست و دارد با مبلغ کمتری نسبت به عرف برامون طراحی میکند براش بزن و .....بعد دیگر ما پشیمون شدیم در حضور دوستانمون و به پسرخالش گفتم نمیخوام و ....اونم گفت چون شروع کرده این شش تومان رو برنمیگردوند و ما هم بی خیالش دیم الان بعد از چند ماه رفته یک اظهارنامه زده برام که به موجب قرارداد شماره فلان و....شما بیست و نه میلیون از اصل و چهل دو میلیون هم بابت جریمه دیرکرد باید ظرف 48 ساعت پرداخت کنید و.....چون با دوستم به مشکل خوردم اومده پسرخالش گفته بیا شکایت کن از ما دو نفر و این رو محکوم کنیم و هر چی گرفتیم نصف نصف میکنیم. میخواستم ببینم چون امضا من هست ولی اثر انگشت ندارد و دو تا شاهد هم هست که من به پسرخالش گفتم کنسل هست و برگه هم سفید امضا کردم و اونا بعدش رفتن تایپ کردن و اسم پدر پسرخالش رو هم به عنوان قاضی و...نوشتن ،میتونم رد کنم با این شاهدین یا اگر نمیتونم همین دو نفر بیان شهادت بدهند که مثلا از بیست و نه میلیون باقیمانده بیست و هفت میلیون نقدی بهش دادم ،چون این ها میدونن حق با من هست و گفتن هر شهادتی بخواهی میدیم ،فقط تو این مدت چون با همین دوستم که پسرخالش رو معرفی کرده بود ،تو یک پروژه ساختمانی کار میکردیم با هم و گوشی هامون رو یک جا میگذاشتیم و این بعضی وقت ها می آمده یک پیامک میداده که پول پسرخالم چی شد و بده و...بعد پاک میکرده که من نبینم و چند روز پیش وقتی تلفنی به من گفت رفتم پرینت گرفتم دیدم چهار پنج باری فقط هی زده که پول پسرخالم چی شد و ....و در ضمن بابت ادعای 42 میلیون بابت تاخیر هم وقتی رسیدی برگه ای از تحویل پروژه ندارد که نمیتونه همینجوری ادعا کنه درسته؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام و درود
باید متن قرارداد و اظهارنامه ارسالی رو مطالعه و بررسی کنیم تا بتونیم مشاوره صحیحی ارائه بدیم.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام سوال را به صورت موجز و مختصر بیان نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...