مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی کفالت پدر

سلام وقت بخیر پدر من سکته مغزی کرده مشکل راه رفتن دارد و تو خونه هست منم تک پسر هستم من میتونم معاف بشم من چند روز آموزشی رفتم دیگهر نرفتم افتادم دنبال معافیت به نظر شما من معاف میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کمیسیون پزشکی بیماری پدر شما را تایید نماید و از طرف دیگر نیاز به تحت سرپرستی باشد امکان معافیت وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما حقوقی نیست از حوزه نظام وظیفه محل استعلام و پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه مقاله ای تحت عنوان سیر تا پیاز معافیت و همچنین معافیت پزشکی تهیه و تنظیم کرده ایم و در همین سایت دادراه قرار داده ایم در بخش پروفایل بنده میتونید مراجعه کنید و مطالعه کنید مقاله را اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتمل است
از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید تا برسی کنم