مشاوره حقوقی رایگان - طرح تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران

با سلام وعرض ادب‌.من ... فرزند ... پدر بعد سابقه 8سال دفاع مقدس دارد و با وجود کارت ایثارگری پدر بنده من 4سال در شرکت پترو شیمی مارون ولاله کار کردم اگر این طرح شامل من میشود کسی جواب گو من نیست به من میگن شرکت مارون ولاله خصوصی هست چند ماه دنبالشم ایا این طرح شامل حال منی که فوق دیپلم حسابداری صنعتی و بومی بندر ماهشهر و فرزند ایثارگر هستم میشود یانه اگه میشود ممنون میشم راهنمایم کنید ممنون?

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما حقوقی نیست و مشمول امور قراردادها و قوانین استخدامی سازمان مطبوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید