مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه عیدی و سنوات کارگر

سلام خسته نباشید. بنده به مدت ده ماه در یک کارخانه تولیدی کفش کار کردم و بنا به مسائلی کارفرما به من گفت دیگر نیا و زنگ زدن به من برای تسویه بروم. وقتی رفتم برگه تسویه رو امضا کردم وقتی گفتم عیدی سنوات به من تعلق نمیگیرد گفتن نه تعلق نمیگیرد چون کار رو ترک کردی و الان میخوام ببینم میتونم در صورتی که برگه تسویه رو امضا کردم از کارفرما به خاطر ندادن عیدی و سنوات اون ده ماهی که کار کردم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امضای برگه تسویه به منزله رضایت کامل شما مبنی بر أخذ مطالبات و حقوق و مزایا است.