مشاوره حقوقی رایگان - خروج پسر از تکفل پدر

ساام بنده پدر هستم 54سال از بجنورد پسرم 2سال است استخدام نیروی انتظامی شده مرزبان و الان حقوق ومزایای ایشان از نظر دولت روی من حساب میشه . من کارگر ساختمان از 3رسیده به 7 حالا چی کار کنم که از تکفل من کارگر خارج بشود اون هم حقوقش رو وسایل زندگی میخرد به من که نمیدهد برای زندگی خودش وسایل میخرد ولی چون ماشین با قرض وفروش طلاهای مادرش خریدیم چگونه از تکفل من خارج بشه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان تحت تکفل شما نیست و از تکفل شما خارج است، می‌توانید از طریق بروزرسانی بیمه خود در قسمت افراد تحت تکفل نامشان را حذف یا حضوراً مراجعه و نام ایشان را حذف نمایید