مشاوره حقوقی رایگان - سلام در مورد زمین طرح هادی

دوساله زمین طرح هادی خریدم ولی الان ورثه خان قدیم که فوت کرده علیه من ودوهمسایه شکایت کردن که زمین جای اسیاب ما میباشدوشکایت بر مبنا تصرف عدووانی وقلع قم ولی سندی در روستا هست که زمی سه شق شده وذکر شده باغ بیشه. مربوط به زارعین است اونا میگن جای اسیاب با اطراف3900متر است

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
در پرونده های کیفری تصرف عدوانی علاوه بر شرایط سه گانه سبق تصرف و لحوق تصرف و عدوانی بودن مالکیت نیز ملاک هستش ولی در صورتی که تصرف و مالکیت شما محرز است که خود بیان نمودید مشکلی وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مدارکی که در دست دارید دفاع کنید اگر نشد برعلیه فروشنده شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آنها می‌بایست برای ادای حق خود مدارک داشته باشند در غیر این صورت ادعای آنها رد خواهد شد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

سلام چنانچه سابقه تصرف دارید باید طرف مقابل ادعای خود را ثابت کند

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید میتندات بررسی شود. سوال شما به صورت کوتاه پاسخی ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما نیاز به بررسی دارد