مشاوره حقوقی رایگان - اراضی ملی و طرح هادی

درود
اینجانب قصد خرید ملکی در شمال کشور را دارم ب متراژ 330 متر که طبق گفته فروشنده 170 متر داخل مستثنیات است که از 170 متر 100 متر ساخت و 70 متر زمین دور ساخت داخل مستثنیات است وساخت فوق با پروانه است
ومابقی تا 330 متر که میشود 160 متر جز منابع ملی که در طرح هادی قرار گرفته است
ضمنا در کل زمین قولنامه ای است
حال من میخواهم بدانم که ب مشکل برمیخورم یا خیر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما با مشکل بر می خورید به صرف گفتن فروشنده که نباید خرید انجام داد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام قبل از بیع، استعلام های لازم را از ادارات مربوطه انجام دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بخشداری یا بنیاد مسکن پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اصولا اراضی ملی قابل معامله نیستند چه در محدوده و حریم روستاها و شهرها باشند چه نباشند ...