مشاوره حقوقی رایگان - کتک کاری

سلام خونه مامانم با یکی از خواهرهام دعوای لفظی داشتیم بهو با دوتادخترش پریدن سرم وخیلی زدنم دستم از بند در رفته رکهای سرم انقدر موهامو کشیدن متورم شده دستمو گاز گرفتن کبود شده منم برا دفاع از خودم زدم چون سه نفر به قصد کشت منو میزدن اونام زخم وزیلی شدن.حالا من باید کجا برم ثابت کنم میخام همسرم نفهمه.چون از خودم دفاع کردم واونا رو زدم اونام میتونن ازم شکایت کنن من شاهد دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با معرفی شهود خود دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از شهادت شهود سوگند و سایر موارد استفاده نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد شهادت شهود و نامه پزشکی قانونی از خود به دفاع بپردازید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. شما شکایت کنید و پزشکی قانونیبروید. انها خودشان بتید شکایت کنند. جهت راهنمایی دقیق تماس بگیرید