مشاوره حقوقی رایگان - اثبات دفاع از خود در ضرب و جرح

با سلام و خسته نباشید
چند روز پیش من با خودروی خود در حال تردد بودم ک دو نفر با خودرویی دیگر جلوی ماشینم رو گرفتن و به من حمله ور شدن و از فحش و الفاظ رکیک استفاده کردند و من در حالی ک در ماشین بودم مورد خوردن مشت از هر دو قرار گرفتم و بینی ام دچار خونریزی شد و بعد دیگری رفت و از خودرو چاقو آورد و من هم برای دفاع از خود از پنجه بکس استفاده کردم با توجه به وجود شاهدین و اینکه اون ها اول به من حمله کردند و اون ها هم از من شکایت کردن و من هم به پزشکی قانونی رفتم و کبودی و تورم جای یک جسم تیز رو تایید کرده آیا با فیلمی که ثبت شده و شاهدین میتونم دفاع از خود را ثابت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شرایط عنوان شده در باب دفاع مشروع در قانون مجازات اسلامی، شما می‌توانید با توجه به نهاد دفاع مشروع از خود در محکمه به دفاع بپردازید.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

به نظر نمی رسد.اتهام هر دو طرف شرکت در نزاع دسته جمعی و ایراد ضرب و جرح عمدی،و احتمالا توهین هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دفاع مشروع محسوب بشه دیه تعلق نمی گیرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بتوانید شرایط دفاع مشروع را اثبات کنید جرم نیست و مجازات نخواهید شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

برای تحقق دفاع مشروع شرایط ‌خاصی لازم است