مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه توسط موجر

سلام وقت بخیر
بنده یک ماه قبل از سر رسید قرارداد به مالک گفتم که میخواهم تخلیه کنم اما ایشان میفرمایند که تا پیدا شدن مستاجر جدید پول شما را نمیدهم
من باید چی کار کنم جای دیگر خونه دیدم و پیش قرارداد کردم ولی این آقا دارد بهانه میتراشد و میگوید من تا مستاجر نیاد نمیدم پولت رو

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بدوا اظهارنامه ارسال کنید
اگر پول پیش را پرداخت نکرد به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موجر مکلف است که بعد از به اتمام رسیدن زمان قرارداد و تخلیه ملک نسبت به عودت مبلغ ودیعه اقدام نماید.
در غیر اینصورت اقدام به طرح دعوی نمائید لیکن در وهله اول بهتر است که اقدام به ارسال اظهارنامه نمائید و به شکل رسمی و قانونی، تعهدات ایشان و اعلام تخلیه نمودن ملک از سوی شما ابلاغ شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
و دادخواست اقامه نمایید