مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه وجه از شخص ثالث به دلیل عدم پرداخت محکوم علیه

پس از محکومیت کارفرمای بنده در اداره کار و عدم پرداخت از طرف ایشان در اجرای احکام، سوال من اینه که، کارفرمای بنده مبالغی تحت عنوان حسن انجام کار از یکی از بانک های دولتی مطالباتی داره، آیا امکانش هست که من این مطالبات رو از بانک طلب کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان توقیف بنظر وجود دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

هر اموالی از محکوم علیه را میتوان توقیف کرد