مشاوره حقوقی رایگان - راه حل عدم مشارکت در ساختمان

با سلام. دوبلوک در یک مجتمع هستیم باغچه های وسط حیاط نیاز به هزینه دارد برای گلکاری و...بلوک روبرویی از پرداخت و مشارکت امتناع میکند مالکین این سمت معترض هستند که اگر فقط ما هزینه کنیم در اصل ویو بلوک ممتنع زیبا خواهد شد اما ویو بلوکی که هزینه می‌کنند بسیار ظاهری ناخوشایند باقی میماند برای حل این مسیله و راضی کردن بلوکی که نمیخواهد هزینه بدهند چه باید کرد

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هزینه مشاعات از طریق مدیر ساختمان به ممتنع ابلاغ و در صورت عدم انجام وی را ملزم نمایید
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. طی جلسه با دعوت کلیه ساکنین و مدیر ساختمان صورتجلسه ای تنظیم کنید و هزینه ها را به ساکنین ابلاغ نمایید. ساکنان موظف هستند براساس صورتجلسه هزینه خود را بپردازند. در صورت عدم پرداخت مدیر ساختمان امکان صدور اجراییه علیه ایشان را دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حیاط مشترک نباشد نمی توانید الزام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این مشکل را مجتمع های مثل شما زیاد دارند به همین خاطر است که محوطه آنان همیشه مشکل دارد چون واجب نیست نمی توانید مجبورشون کنید