مشاوره حقوقی رایگان - بدهکاری همسایگان و عدم ارائه سند هیئت مدیره

سلام. وقتتون بخیر. ما در مجتمعی با 192 خانوار زندگی می کنیم که از این تعداد حدود 50 خانوار اصلا حق شارژ و تعمیرات مجتمع را پرداخت نمی کنند وهر نوع تعمیراتی را بقیه واحدها باید متحمل شوند. علاوه براین هیئت مدیره مجتمع نیز هیچ گونه گزارش مستندی مبنی بر هزینه کرد مجتمع را ارائه نمی دهد ( به عنوان مثال ارائه قبض برق و گاز و تلفن و تعمیرات و...) و فقط با ارائه یک فایل پی دی اف، مدعی هستند که هزینه ها به این قیمت ها بوده!
دو سوال از خدمت شما داشتم:1_ آیا ما به عنوان یکی از اعضای این مجتمع این حق را از لحاظ حقوقی داریم و می توانیم از بدهکاران مجتمع شکایت کنیم؟ و اگر می شود، چه مسیری را باید طی کنیم؟
2_ آیا از هیئت مدیره مجتمع نیز می توان به خاطر عدم ارائه مدارک مستند جهت هزینه کردهای مجتمع نیز شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام بله ،ازهیات مدیره ابتدا ازطریق ارسال اظهارنامه سپس ازطریق دادگاه طرح دعوی الزام به ایفای تعهد ومطالبه خسارت نمایید،درمورد سوال 1مدیریانماینده به طرفیت اعضا بهتراست طرح دعوی نماید