مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعلیق حبس

با سلام و عرض ادب
کارمند رسمی وزارتخانه، شاغل در اداره کل استان
به جرم ارتشا، محکوم به 5 سال حبس و 3 سال انفصال موقت

(بدون هیچگونه سابقه کیفری و حقوقی)

(یک سوم حبس در شرف اتمام هست.)

1ـ توصیه شما با تقاضای تعلیق است، یا آزادی مشروط ؟

2ـ اگر حکم حبس تعلیق شود، آیا اجرای حکم انفصال موقت، تا پایان تعلیق حبس به تعویق میافتد یا خیر، در حین ایام تعلیق حبس، حکم انفصال هم اجرا میشود ؟

★ 3ـ آیا انفصال موقت از خدمات دولتی، قابل تعلیق است ؟

4ـ آیا عفو رهبری یا دیگر عفوهای موردی، فقط شامل حبس میباشد یا انفصال موقت را هم شامل میشود ؟

نهایت امتنان، بابت صبوری و حسن توجه حضرات عالی

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر مع الوصف نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
مطابق قانون مجازات با شما رفتار می‌گردد
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان یا شعبه اجرای احکام درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تعلیق یه شرایطی دارد نباید جرمی مرتکب شوید آزادی مشروط هم شامل شما می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عفو رهبری از طریق معاونت زندان در لیست آنها بیان می‌شود می‌توانید از طریق ارگان مربوطه و قاضی ناظر زندان درخواست خود را ارائه دهید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام میتونید از هردو نهاد تعلیق و یا آزادی مشروط استفاده کنید و پذیرش آن به احرااحکام بستگی داره
ولی درخصوص تعلیق کمی محتمل است
همچنین میتونید از عفو استفاده کنید و چنانچه مجازات تعیین شده مشمول عفوقرارگرفته شود ،صدورحکم انفصال موقت وجاهت قانونی نداشته ،زیراعفونه تنهامجازات راازبین می برد،بلکه آثارتبعی ناشی ازمجازات رانیزازبین خواهدبرد،

انفصال موقت نیز قابل تعلیق است

توجه به بند چ ماده 26 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 و تبصره یک همین ماده، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، اعم از دائم یا موقت، فی‌الواقع یکی از موارد محرومیت از حقوق اجتماعی است که گاه به صورت مجازات اصلی و گاه تبعی یا تکمیلی اعمال می‌شود. بنابراین چنانچه جرمی موجب انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی باشد، با توجه به تقسیم‌بندی جرایم تعزیری طبق ماده 19 قانون مذکور، درجه 4 محسوب می‌شود و اگر موجب انفصال موقت باشد، با توجه به مدت آن، حسب مورد در درجات 5، 6 یا 7 قرار می‌گیرد و به طور کلی در جرایم تعزیری درجه سه تا هشت، دادگاه می‎تواند بر اساس ماده 46 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392، در صورت وجود شرایط مقرر در قانون، اجرای تمام یا قسمتی از مجازات را از یک تا 5 سال تعلیق کند و . در نتیجه دادگاه می‎تواند اجرای مجازات انفصال موقت از خدمات دولتی موضوع تبصره 5 ماده واحده صدرالذکر را در صورت وجود شرایط مقرر در قانون به مدت یک تا پنج سال معلق کند.