مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه سهم الارث

با سلام،پدرم قبل فوت به دنبال سند گرفتن برای ارث پدری خود که یک زمین هست بودند و ماترک پدربزرگ من زمین هزار متری است که سهم پدر من 200متر بود بعد از مراجعه به ثبت اسناد و سوال مامور ثبت این که این زمین خریداری شده یا ارث میباشد که در جواب پدر بنده میگوید ارث پدری بوده و گمان بر این میرود که کل ماترک پدربزرگ من این 200متر است و همه عمه و عموها در این 200متر شریک میشوند و سند آماده صدور است منتها به نام کل ورثه و عمو و عمه های من حاضر به دادن اقرارنامه بر اینکه این زمین فقط سهم پدر من است نمیباشند،ممنون میشم راهکارش رو به من بگید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه سهم‌الارث پدر، این 200 متر زمین است و عموها و عمه‌ها سهمی در این موضوع ندارند و حاضر به تنظیم اقرارنامه نیز نمی‌باشند بهتر است اقدام به أخذ سند مجزا بدون قید نام عموها‌ و عمه‌ها شود تا در آینده با مشکل حقوقی مواجه نشوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست اصلاح از اداره ثبت به صدور سند مشاعی به میزان سهم الارث از 1000 متر مربع از پلاک ثبتی .....