مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه محضری

سلام، وقت بخیر
پدر بنده زودتر از مادرشون فوت کردند و طبق قانون یک ششم از تمام اموالی که به اسم پدرم هست رو به ارث میبرند و چون مادربزرگم چیزی نمیخواستن هرچند ما طبق مراحل قانونی اسم ایشون رو به عنوان وارث دادیم و سهمشون هم مشخص شد (یک ششم) و مالیات برارث هم دادیم حالا
سوال بنده این هست که میتونیم بریم محضر وا ز ایشون اقرارنامه رسمی بگیریم که تمام سهم الارث خودشو البته با شاهد و گواهی پزشکی درصحت عقلی گرفته و حق هیچگونه اعتراض چه درزمان حیات خودش و چه بعد فوتشون کسی ادعایی نداشته باشه( چونکه املاک زیاد هست اینکه یه بار به اسم مادربزرگم سند بزنن و دوباره ایشون بیاد به اسم ما سند بزنه واقعا زمان بر و هزینه بر هست)
لطفا راهنمایی کنید که اینکار شدنی هست یا نه و راه حل بهتری اگه هست ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میشه سهم الارثش را واگذار کند به هرکسی که دلش بخواهد