مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه سهم ارث

با سلام. بعد از فوت پدرم بنده و یک خواهر و برادرم تمام اموال را به نام مادرمان زدیم. الان که ایشان کهولت سن دارند میخواهند برای ما اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی ثبت کنند و سهم ارث هرکدام را ذکر نمایند. حال آیا این اقرارنامه بعد از فوت قابلیت اجرایی دارد یا خیر؟ اگر احدی از وراث بعدا شکایت کند که سهمش کم شده یا وارث دیگری که مادرم برایش ارث مشخص نکرده بعدا میتواند شاکی شود؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
ایشان میتوانند اقرارنامه تنظیم کنند اما نمیتوانند هیچیک از وراث را از ارث محروم کنند و اگر چنین کنند نافذ نخواهد بود.
موفق باشید