مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی تصادف

سلام اگه یک راننده بدون گواهینامه با سرعت بالای 120 کیلومتر در جاده دوطرفه منطقه مسکونی جلو مدرسه که با تابلو سرعت 20 کیلومتر مشخص شده حرکت کند و یک سواری در حال دور زدن باشد و عرض جاده را طی کرده و در شانه خاکی توقف کرده باشد و ان وسیله که با سرعت زیاد در حرکت بوده به سرعتگیر عرضی خیابان رسیده و موقع عبور از ان منحرف شده و این دو وسیله در شانه خاکی اسفالت با همدیگه برخورد کنند مقصر اصلی کدام یک از وسیله ها می باشد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

مقصر راننده ای است که در حال دور زدن بوده البته کارشناس پلیس به عوامل دیگر نیز که در صحنه تصادف موجود بوده توجه می کند

پرسشگر :

سلام یعنی سرعت بالای اون درمنطقه مسکونی هیچ تاثیری ندارد شاید راننده ای که در حال دور زدن بوده فاصله را از روی سرعت سی چهل کیلومتر در نظر گرفته و دور زده باشد درصورتی که سه چهار متر هم دار خاکی شانه جاده بوده و ان ماشین با برخورد به سرعتگیر عرضی جاده منحرف شده بعد در خاکی با هم برخورد کردن

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

موضوع در صلاحیت کارشناس تصادفات است
پیش فرض های مطروحه ممکن است توسط کارشناس نقض شود و پاسخ ها غیر فنی تلقی گردد