مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پرداخت سهم الارث توسط عمو

با عرض سلام
پدر من قبل پدربزرگم فوت شده که بعد اون خود‌ پدربزرگم فوت کرد و الان خانواده پدرم ورثه محسوب میشوند و سند ماشین به اسم پدرم هست. عموم حدود 2.3 سال پیش اومد یک کم از مبلغ به مبلغ 200 میلیون به ما پول داد و در دفترخانه امضا گرفت که من تمام کمال حق این ها رو دادم و هیچ اعتراضی ندارند. آیا عموم میتونه که ادعا کند من از ماشین حقشون رو دادم به ما چیزی نرسد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
بستگی به مفاد سند تنظیمی دارد
شما از ماترک پدربزرگ ارث نخواهید داشت

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

اگر انطور که فرمودید پدرتان قبل از پدر بزرگتان فوت کرده شما از اموال پدر بزرگتان ارث نخواهید داشت و نمیتوانید ادعایی داشته باشید...

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اقدامی از سوی عموی تان متصور نیست