مشاوره حقوقی رایگان - استقلال شخصی

سلام دخترام باکره با 36 سال سن کارمند دولت.میخوام بدون اجازه پدرم ازدواج کنم
باید وکیل بگیرم؟ و ایا پدرم باید ب دادگاه مراجعه کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
برای ازدواج اجازه پدر لازم است
اگر اجازه نداد می توانید دا‌دخواست بدهید و با اجازه دادگاه ازدواج کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید وکیل بگیرید و پدر می‌بایست در دادگاه حضور پیدا کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید فرد مناسب با خود را به دادگاه معرفی کنید و دادگاه شرایط ایشان را بررسی و اگر پدر شما بدون دلیل موجه اجازه ازدواج به شما با فرد مناسب را نداده باشد مجوز صادر خواهد شد وکیل داشته باشید بهتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای انعقاد عقد نکاح دختر باکره ، اذن ولی قهری لازم است
اگر پدر بدون دلیل با ازدواج دختر باکره مختلف نماید دختر میتواند دادخواست الزام به طرفیت پدر اقامه نماید
و