مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

با سلام
بنده 47 سالمه و 21 سال پیش ازدواج کردم و یک فرزند دختر 14 ساله دارم ، در حال حاضر همسرم یک سال و نیم پیش منزل را ترک کرده و دخترم نیز پیش اون هست ، در این مدت مهریه همسرم را کامل پرداخت کردم نفقه همسر و دختر تعیین شده و رای صادر شده و همچنین رای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه گرفتم و پارسال اقدام به طلاق کردم و در مراحل پایانی طلاق هستیم
از یک دختر 21 ساله باکره خواستگاری کردم اما خانواده دختر بدلیل اختلاف سنی مخالفت میکنن و به هیچ عنوان راضی به ازدواج ما نیستن متاسفانه دختر بدلیل محدودیت بیش از حد ، تهدید به کشتن و ترس از خانواده قادر به شکایت از خانواده نیست .
با تمام این مشکلات ، دختر راهی جز ترک منزل پدری و پناه آوردن به منزل من به قصد ازدواج و شکایت از پدر ، راه دیگری را نمیبیند من نیز واقعا قصد ازدواج با او را دارم

با تمام این اوصاف آیا دادگاه شکایت دختر را میپذیرد و رای ازدواج را صادر میکند ؟

با توجه به اینکه دختر با اراده خود اقدام به ترک منزل پدری میکند و اصلا راضی به برگشت نیست آیا خانواده دختر میتوانند از من شکایت کنند و دختر را برگردانند ؟
خانواده دختر شهرستان دیگری است و از آدرس بنده اطلاع دارند .
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

برای خودتان گرفتاری درست نکنید. حتما با یک روانشناس خانواده مشورت کنید. تجربه بنده در خصوص مسائلی نظیر مشکل شما آینده خوبی را برایتان پیش بینی نمی کند و در آینده مشکلات فراوان در پیش خواهید داشت. در عین حال چنانچه بدون عقد با خانم در خانه باشید متهم به جرم خلوت با نامحرم دون زنا خواهید شد. با احساسات تصمیم نگیرید