مشاوره حقوقی رایگان - دفاع مشروع

سلام. من برادرم اعتیاد دارد و میخواستم بدونم موقع دعوا ها که کتک کاری میکند و با چاقو ماروتهدید میکند اگر خواست بلایی سر ما بیاورد چطوری میتونم از خودم دفاع کنم یا دفاع مشروع به حساب میاد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زمانی دفاع مشروع است که با شرایط موجود تناسب داشته باشد به فرض اگر برادرتان داد می زند نباید با چوب او را از خود برانید یا اگر چوب در دست دارد نمی توانید با چاقو از خود دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است مدارک و مستندات تهیه نمایید و شکایت کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید در ابتدا و با قید فوریت با 110 تماس بگیرید و در صورت لزوم بدون اینکه به ایشان آسیبی وارد شود برادرتان را کنترل و خلع سلاح نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

دفاع باید متناسب باشد و تنایب تعریفش مشخص است یعنی در حد رفع خطر و شر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تماس بگیرید کمپ بهزیستی نه کمپ خصوصی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در وهله اول بهتر است از بروز اینگونه شرایط دوری کنی چرا که شرایط دفاع مشروع هرچند در قانون مجازات اسلامی آمده است و نوع دفاع و یک سری از برداشت ها متفاوت است و نیاز به اثبات دارد پس بهتر است از درگیری اجتناب کنید