مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود

سلام وقت بخیر ببخشید همسرم با پسر همسایمون دعواشون شد و اون پسر به همسرم چاقو زد،مادرش که خانوم بدکاره ای هست به من حمله کرد و با دست منو کتک زد(به قاضی پرونده گفتم که بهم حمله کرده و کتکم زده ولی جاش روی بدنم نیست)الان اون خانوم رفته شکایت کرده که من با ناخنم توی صورتش خنج زدم،به اندازه یه عدس روی صورتش خراشیدگی(پوست صورتش رفته که الان کاملا خوب شده) افتاده،چندتا اتهام دیگه به همسرم زد(ورود به عنف و...)که متوجه شدن دروغه و منتفی شد،ولی این خراشیدگی کوچیک روی صورتش اسم من اورده،چطور از خودم دفاع کنم؟و اینکه زندانی داره؟؟؟و دیه اش چقدره؟ممنون میشم پاسخ بدید خیلی بخاطر آبروم نگرانم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جای ناخن روی صورت که خوب شده باشه و اثری ازش باقی نمانده باشه فوقش یک میلیون دیه دارد و زندانی هم ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه خراشیدگی مذبور بین 3 تا 9 میلیون تومان می باشد و زندان ندارد نگران نباشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مبلغ زیادی نیست و زندانی هم‌ندارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دیه براساس نظریه پزشکی قابل محاسبه است شما میتوانید بعنوان دفاع مشروع به رفتار خود استناد نمایید به شرطی که بتوانید اثبات نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر کلا جرم مهمی نیست دیه شما اگر شکایت کردید بالاتر از ان ها میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مجازات شما فقط پرداخت مقداری کمی دیه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید موضوع را انکار کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی با توجه به محتویات پرونده و گزارش ضابطین ملاک عمل است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مجازات حبس ندارد ومجازات دیه خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال کوچک نیست بلکه یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و کامل است و در کنار آن باید اظهارات شما نیز اخذ شود و سپس به نظر قطعی برسیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دیر در بر خواهد داشت می بایستی پرداخت شود