مشاوره حقوقی رایگان - سهم از ملک ارثی

از آن جایی که من زمین های پدرم بعد فوت دنبالش افتادم و زمین هم خیلی بود با دوندگی و سر هر زمین کارشناس ببرو رفت و آمد از91شروع و96تمام شدودادگاه ازمن پولی بابت کارشناس که منقول وغیرمنقول را برای من جدا کندو بدهد اما عموهایم باتهدید چون دخترم عروسشان بود نوه ام داشتم اذیتم میکردن دخترم جدا شد و نوه ام بزرگ شدحالا رفتم دادگاه بایگانی شده از 500هکتار پدرم حتی یک هکتار نگرفتم ایا راهی دارد به سهمم برسم قبلا ازشماکمال تشکررادارم عزیزان دلم که زحمت میکشیدباسپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق گواهی انحصار وراثت درخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر املاک به نام پدر شما بوده خب مطمئناً شما از آن ارث می‌برید با توجه به اینکه سوال خود را کلی مطرح کرده‌اید نیاز به بررسی جزئیات است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه پدرتان پس از پدربزرگتان فوت نموده باشند شما به عنوان قائم مقام ایشان می توانید اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با این کلیت امکان پاسخگویی وجود ندارد جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد ضرورت دارد