مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از وراث عمو

سلام پدربزرگ من یک خانه و مقداری زمین کشاورزی داشته زمین های کشاورزی رو بین پسرها ودخترانش تقسیم کرده فقط مونده یک خانه که پدر بزرگم با پسر کوچیکش در آن خانه زندگی میکرد و بقیه پسرانش سهم خانه پدری رو به برادرکوچکش بخشیدن گفتن چون با پدرم زندگی میکند و نوشته ای بین برادرها از بخشودگی خانه به برادر کوچکتر نوشتن اما الان این کاغذ ومتن گم شده است والان عموی کوچکترمان فوت شده آیا الان میتوانیم از بچه های عمویم شکایت کنیم و ادعای سهم ارثی پدربزرگم را بکنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
این خانه متعلق به پسر کوچکتر است
و در صورت فوت پسر ، به ورثه ایشان خواهد رسید
ورثه می توانند مالکیت پدرشان را اثبات نمایند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، قانونا و شرعا ملک متعلق به عموی کوچک بوده و بعد از فوت ایشان به وراث او می‌رسد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دلیل مالکیت عموی متوفی صرفاً همان نامه گمشده نمی‌تواند باشد سایر دلایل از جمله شهود دیگر وراث می‌تواند اثبات کند که شما سهمی در این موضوع ندارید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر بخشش سهم الارث در زمان حیات پدربززرگ بوده، چون قبل فوت بحث ارث منتفی هست، قانوناً خانه پدربزرگ متعلق به همه وراث هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما کمی نامفهوم است عموی شما از پدرش ارث می‌برد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ اخلاقی و شرعی چنین کاری درست نیست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم گفتگوی متقابل است.
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام قانونا متعلق به عموی کوچک ک بعد از فوت به وراث عمو میرسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ملک متعلق به عموی کوچک بوده و بعد از فوت ایشان به وراث او می‌رسد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هر ادعایی نیاز به دلیل دارد