مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

سلام.ما 7نفرخواهربرادریم 3برادرو4 خواهرپدر ما چند ساله فوت کرده که قبل از فوت خانه خودرا به اسم مادرمان انتقال سند داده بود بعد از گذشت سالها که مادرمان پیرشد یکی خواهرها 3چهارسال پیش مادرمان به اورسیدگی کردوما بخاطرشرایط کاریمان و خانه مان که دور تر بود کمتر میتوانستیم به آنها سر بزنیم حالا بعداز فوت مادرمان متوجه شده ایم که خواهرمان خانه رابه نام خود انتقال سند داده وتمامی طلا وجواهرات را برداشته .در هنگام انتقال سند مادرمان 83 سال داشتن و یکسال قبل از انتقال سند سکته مغزی کرده بودند وبعداز آن هم دارو استفاده میکردند الان آیا ما بقیه وراث میتوانیم سهم خودرا از او بگیریم.درضمن در هنگام انتقال سند یک نفر هم شاهد درپیش آنها بوده است

پاسخ ها :

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

با شرایط جسمی که شما میفرمایید امکانش هست

آرش رحمانی

جناب آقای آرش رحمانی :

سلام
بله با اثبات حجر‌ مادر، می توانید انتقال را ابطال نمایید و خانه را پس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سن به تنهایی ملاک نیست
اگر در زمان انتقال از نظر عقلی سالم بوده باشد معامله درست است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درحال حاضر خواهرتان مالک هس ومادر نیز در زمان حیات حق هرگونه تصرف درملک خود داشته وانتقال صحیح میباشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
در صورت اثبات حجر‌ مادر، می توانید انتقال را ابطال نمایید و خانه را پس بگیرید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام با شرایطی که میفرمایید بله ولی نیاز به مشاوره بیش‌تر داریدالبته برای نگه داری مادرتان آیا خواهرتان حقی ندارند ؟

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام با توجه سن مادرتان و سکته ایشان بهتر است نسبت به اثبات حجر مادر اقدام نمایید و از تاریخ حجر تمام معاملات باطل خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید دادخواست ابطال سند به استناد ادله موجود حقوقی به طرفیت خواهر مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید حجر مادرتان را به اثبات برسانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا سن ملاک نمی‌باشد وضعیت شخص می‌بایست اثبات شودتحت شرایطی بله امکان دارد