مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگر

با سلام بنده تا ١٠ روز پس از پايان قرارداد در انبار شركتي مشغول بودم كه به دليل معوقات حقوق تصميم به پايان همكاري گرفتم ، شركت شخصي بوده و انبار مجموعه به صورت شفاهي اول به بنده و بعد از يك انباگرداني و ثبت سيستم به شخص ديگري واگذار شده ، و در متن قرارداد حكم انبارداري نيامده است و همچنين حق مسئوليتي دريافت نكرده ام ، حالا كه ادامه همكاري نداده ام شركت مدعي ٦٠ ميليون تومان كسري انبار شده و تهديد به اجراي سفته ميشوم ، لطفا راهنمايي بفرماييد مبلغ زيادي حق و حقوقاتم معوقه و طلبكار هستم ، با تشكر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما بابت حق و حقوق خود می‌توانید به اداره کار مراجعه نمایید طرف مقابل نیز اگر ادعایی دارد می‌بایست با دلایل و مستندات ادعای خود را مطرح نماید به هر دو موضوع جداگانه رسیدگی خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما برای مطالبات و حقوق و مزایای معوقه خود باید در اداره کار دادخواست دهید و موضوع را پیگیری کنید.
برای سفته ها بعد از اتمام رابطه کاری اظهارنامه بدهید و درخواست استرداد سفته ها را داشته باشید.
انها اگر ادعایی دارند باید با ارائه دلایل مناسب و معتبر ادعای خود را اثبات کنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای مطالبات و حقوق و مزایای معوقه خود باید در اداره کار دادخواست دهید و موضوع را پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دقیقتر دارد سفته بابت ضمانت قید شده؟