مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری مطالبات از کارفرما

باسلام بعد از 5 سال و نیم سر جایگاه سوخت کار کردن و بدون روزها تعطیل گفتن بزن بیرون و حق و حقوقم رو ندادن بعد از سه رفتم اداره بیمه های که روز برای من رد حقم رو بگیرم تا فهمیدن اومدن پرونده سرقت درست کردند برام گفتم اومدیم گفتم آقای جایگاه این آقا جایگاه دوربین دارد د چرا بعد سه ماه بیمه رو خواستم سرقت آورد نباید پس تو دوربین باید باشه متاسفانه ما محکوم شدیم الان تموم شده حکم صادر شده وتمام الان میتونم 60میلیون طلبم 5سال بیمه رو پیگیری میکنم سرپرست خواهر ومادرم هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی دو پرونده ارتباطی به شما ندارد پرونده حقوق کار شما می‌بایست رسیدگی شود تمام حق و حقوق شما باید پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می‌توانید از طریق اداره مربوطه دادخواست دهید تا پیگیری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از طریق اداره کار می‌توانید مطالبات خود را پیگیری بنمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار ثبت نام کنید و احراز هویت شوید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
باید بتوانید رابطه کاری را اثبات نمایید