مشاوره حقوقی رایگان - برگشت دادن ودیعه مسکن

سلام وقت بخیر بنده مدت قراردادم با موجر تمام شده و 5الی6 روز قبل از اتمام قرارداد مبلغ بالاتر از حد استاندارد 25درصد یعنی چیزی حدود 50درصد از مبلغ سال قبل رو درخواست کردن.بعداز بیان این عدد بنده به ایشان اعلام کرده ام که قصد تخلیه دارم و در توان بنده نیست.حال مشکل ایجاد شده به این شکل میباشد که موجر میگوید تا خانه را خالی نکنید و کلید به بنده ندهید من هیچ پولی به شما پرداخت نمیکنم.مگر میشود مستاجر برای مکان جدید بدون پول قرارداد بنویسد..چگونه تضمین میشود که موجر بعداز تخلیه پول ودیعه بنده را به من پرداخت نماید.چند روز بعداز اتمام قرارداد بنده رسما از طریق اظهارنامه و دفتر خدمات قضایی به ایشان ابلاغ نموده که منتظر پرداخت وجه ودیعه و سپس تخلیه واحد و تحویل به ایشان میباشم.لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید رویه به چه شکل پیش خواهد رفت و اگر مورد به شورای حل اختلاف یا دادگاه کشیده شود حکم چگونه خواهد بود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید خالی کنید اگر چک تضمینی داد کلید را رده اگر نه باید تامین دلیل کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اولا اظهارنامه بدید که پول شما رو سر موعد اماده کنند و هشدار بدید اگر پرداخت نکنند تمام خسارت عدم پرداخت به ملک جدید بر عهده مالک هست دوما ملک رو سر موعد تخلیه کنید سدما کلید را مطابق صورت جلسه به خود مالک یا نماینده قانونی و یا مشاوراملاک امین ایشان تحویل دهید حتما صورت جلسه مدیر ساختمان که خونه سالم هست داشته باشید 4 اگر پول رو نداد به فوریت دادخواست بدید ....همیشه سعی کنید در قرارداد اجاره بنویسید چنانچه مالک سر موعد ودیعه را پرداخت نکند به ازای هر روز فلان مبلغ را می بایست پرداخت نماید موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است در این خصوص چک تضمینی دریافت نمائید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید خالی کنید اگر چک تضمینی داد کلید را رده اگر نه باید تامین دلیل کنید