مشاوره حقوقی رایگان - دو اتهام همزمان در یک پرونده و تضمین

با سلام،
1- آیا بازپرس می تواند بابت یک موضوع (واریز پول از حساب شخصی به حساب متهم)، پس از اینکه اتهام ماده 588 قانون تعزیرات را مطرح و رسیدگی نمود و آخرین دفاعیات را اخذ کرد، بلافاصله اتهام دیگری مبنی بر تحصیل مال نامشروع را در همان پرونده و بدون امارات جدید مطرح نماید؟
2- برای اتهام اول، قرار جلب صادر شده و 6 برابر مبلغ اتهامی وثیقه اخذ شده است. آیا برای اتهام دوم نیز بازپرس می تواند ضمانت جدید بخواهد یا مبلغ تضمین را افزایش دهد؟
با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
یک موضوع میتواند دو جرم باشد و مشمول تعدد جرم باشد
بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اتهام را وارد بداند با توجه به اینکه پرونده جدا است ممکن است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
خیر دوتاش یک جرم است وانهم کلاهبردار

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون مجازات اسلامی امکان اینکه یک فعل دارای عناوین متعدد مجرمانه باشد وجود دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا اتهام متهم مشخص است و در جلسه دادسرا آخرین دفاع از وی اخذ میشود