مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت سابقه خدمت سربازی

من دو بار به خدمت مقدس سربازی اعزام شده ام اولین بار با مدرک کاردانی گرافیک که اعزام شدم به خدمت در تاریخ 93/02/01 بود تا تاریخ 94/01/08 به مدت تقریبا حدودی 11 ماه میشه این سابقه بیمه من رو سازمان تامین اجتماعی یا نهاد دیگر تو سیستم نمیاره دلیلش چیه بعدش من تاریخ 94/01/08 از دانشگاه تو مقطع کارشناسی قبول شدم خودمم تو خدمت بودم ایست خدمت زدم به خاطر قبولی در دانشگاه رفتم دانشگاه درس خوندم و دوباره برگشتم به خدمت در سال 95/10/01 دوباره برای بار دوم به خدمت مقدس
سربازی اعزام شدم از نو تا سال 96/09/07 دوباره خدمت کردم به مدت تقریبا 11 ماه که در کل جمعا میشه 22 ماه ولی متأسفانه تاریخ اعزام اولم در سیستم ثبت نشده به مدت 11 ماه ولی تاریخ دوم ثبت شده 11 ماه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از یگان مربوطه پیگیری نمایید حتما مدارکی دال بر خدمت شما در بایگانی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست حضوراً پیگیری گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سازمان نظام وظیفه و یگان خدمتی باید مشکل شما را حل کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.