مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر توسط سازنده

سلام من 2 سال پیش یک واحدی پیش خرید کردم بعد از مدتی فهمیدم به یکی دیگر قبل از من فروخته و سازنده مشارکتی برداشته زمین رو حالا تازه فهمیدم سازنده وکالت به دختر صاحب زمین داده دختره هم با سازنده به مشکل خورده قصد فروش ملک رو دارد و من هم شکایت کردم 4 سال زندان به سازنده گرفتم اون هم میگه بیا یک طبقه دیگر را برات قولنامه کنم خواهش من از شما این است آیا امکانش هست این یا نه و اگر شدنی هست متن این قرارداد باید چطوری نوشته شود خواهش میکنم به من جواب بدهید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واحد دیگری به شما می دهد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که واحدی را که شما خریداری کرده‌اید قبلاً به شخص دیگری فروخته شده باشد خب به طبع متعلق به آن شخص است شما می‌توانید توافق دیگری داشته باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید قرارداد واحکام و شرایط جدید شما بررسی شود