مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سابقه بیمه توسط کارفرما

سلام وقت بخیر. حدود سه چهار سال پیش یه شرکتی کار میکردم که حدود دو ماه از سوابق بیمه بنده رو پرداخت نکرد، اول با خودشون صحبت کردم قبول نکرد و من رفتم شکایت کردم و اداره کار ایشون رو محکوم به پرداخت بیمه کرد و به من یه برگه دادن که بردم تو پیشخوان قضایی ثبت کردم و یه پرونده قضایی تشکیل شد، اما الان حدود چندماهی میگذرد و هنوز خبری نشده و هر روز سایت سوابق بیمه رو بررسی میکنم چیزی اضافه نشده.

پاسخ ها :

ناهید علائی

سرکار خانم ناهید علائی :

سلام و درود
پیشنهاد من مراجعه مستقیم به اداره کار و پیگیری شکایت مطروحه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمایید