مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه

سلام
تورو خدا راهنماییم کنید
پیوست سوال و راهنمایی قبلیم به صورت کوتاه عرض میکنم خدمتتون. استاد من از مقطع ثلث دوم بعد از تایم مدرسه ام حداقل روزی 8تا9 ساعت گاها بیشتر و سه ماه تابستان و جمعه ها بصورت24 ساعتش تا امتحانات ولث اخره اول دبیرستان که تصادف کردیم و مهرهای کمرم شکست دیگه دست از سرمون برداشت این مدت زمانی که ذکر کردم شاگردی عموم که کامیون داشتن رو بکار میگرفتم یطورایی بخاطر نبود پدرم اون بالا سرمون بود. حالا خواستم بپرسم نمیشه راهی قانونی پیگیر باشم برای سابقه بیمه ام میتونم ازش شاکی بشم؟

پاسخ ها :

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

با سلام
برای اثبات اشتغال نزد عموی شما نیاز به مدارکی هست، از جمله واریز حقوق بحساب شما و ارسال لیست بیمه به تامین اجتماعی،
در غیر اینصورت میتونید دادخواست به اداره کار بدین و درخواست بازرسی از هیات تشخیص اداره کار بکنید