مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت حقوق و بیمه

با سلام و وقت بخیر من از ابتدای امسال از اول فروردین تا 10 خرداد در شرکتی با حقوق 12 تومن کار کردم که فقط بیمه ماه اول من رو اونهم با 9 تومن رد کردن ولی پولی به اداره بیمه واریز نکردن و اردیبهشت و خرداد رو هم اصلا رد نکردن و حقوق این دوماه و 10 روز رو هم اصلا ندادن من هم قرارداد کتبی ندارم شکایت هم کردم تو اداره کار هم بعد از برگزاری دوجلسه که تو هر دو جلسه کارفرما حضور نداشت به من گفتن تو فقط میتونی حقوق فروردین رو بگیری و اردیبهشت و خرداد رو نمیتونی باید قرارداد داشته باشی که نداری. میخواستم بدونم آیا راهی هست که من بتونم حقوق و بیمه اردیبهشت و خرداد رو هم دریافت کنم یا نه با تشکر

پاسخ ها :

مطالبه حقوق از کارفرما بدون قرارداد مطالبه بیمه از کارفرما بیمه حقوق کارگر کارگر کارفرما