مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحبکار

باسلام وخسته نباشید
اینجانب .....
من نزدیک به4سال تویه رستوران پیک بودم،باموتور خودم،3سال از10:30صبح تا10شب6تومن حقوق میدادازبرج2امسال تابرج7 از10:30صبح تا11شب8500حقوق میدادنه قراردادمیبست،نه عیدی،گفت ماهی2روزمرخصی تواین مدت 1روزم نداد،گفت بیمه ای نبودم،تمام خرج موتورصفرتا100پای خودم بودم الان تصادف کردم دریغ ازیه احوال پرسی فقط 2بارزنگزدباچندتاپیام کی میای سرکار،به رو باخواهش وتمنا2..3باربرام150هزارتومن یا200تومن واریز کرد الان موتور منفجر شد،خودمپام وعمل کردم میخوام بدونم چیزی بهم تعلق میگیره یانه ممنونم بخداپدر ندارم خرج مادرم خواهرام بامنه کمکم کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله.حتنا مدا ک خود را در سایت اداره کار بار گزاری و تقاضای پرداخت بیمه سنوات عبدی و ماله التفاوت حقوق را بنمایید