مشاوره حقوقی رایگان - عدم بیمه توسط کارفرما

سلام من در حدود 2 سال برای کارفرمایی کار کرده و حقوق و عیدی طبق قانون کار و بیمه برای من رد نکردن، در اداره ی کار شکایت کردم قراردادی اورده مبنی بر پیمانکاری بودن بنده و اداره کار رای به عدم تعلق گرفتن بیمه و مزایا داده است. در حالی که در قرارداد ماه اول آزمایشی بوده و حقوق هرماه به حسابم از طرف بانک واریز و در چک تسویه اعلام گردیده بابت تسویه نهایی حقوق و سنوات. خواستم ببینم بهترین راه چیه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خطاب به هیات حل اختلاف اعتراض نمایید و نهایتا اگر موفق نشدید خطاب به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید