مشاوره حقوقی رایگان - 3دانگ از آپارتمانی قولنامه ای را که از سال86در آن ساکن هستم را به صورت صوری جهت وام بنام نامزدزدم

درسال 86یک واحد آپارتمان قولنامه ای در تهران خریداری نموده که تا به حال درآن ساکن هستم . اینجانب درسال 93 دو دانگ از آپارتمانم را به بهانه گرفتن وام برای نامزد سابقم به صورت صوری به عنوان خریدار به نام ایشان زدم ضمنا نامبرده با عنوان اینکه رییس بانک از اقوام ایشان هست به بهانه توافق با بانک مربوطه به جهت مدت باز پرداخت اقساط ومبلغ اقساط با نیرنگ برگه ای را که در سطر بالای آن نوشته بود صلح نامه بنده را مجاب نمودن این صلح نامه به جهت تفاهم با بانک مربوطه به جهت مبلغ اقساط و مدت باز پرداخت وام دریافتی می‌باشد وباهمین نیرنگ به واسطه اینکه رییس بانک اقوام نامبرده می باشد و دیگر نیازی به حضور فیزیکی اینجانب در بانک نیست به همین بهانه چندین برگه کاغذ سفید امضاء هم از اینجانب گرفت و از وام خبری نشد و بعدازمدتی کوتاه متارکه نمود نامبرده بعد از گذشت چندین سال ادعای مالکیت نموده و اقدام به شکایت کردن و متاسفانه بعد بارها حضور در دادگاه به خاطر شکستن گوشی اینجانب و مشغله های زندگی حواس پرتی فراموش نمودن برنامه که پیامک ابلاغیه دادگاه را در سیم کارت و گوشی جدیدم فعال نمایم به همین خاطر در 2 جلسه دادگاه حضور فیزیکی نداشتم و متاسفانه دادگاه متحرم به نفع ایشان رای صادرنموده و بیست روز فرصت تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر نموده که از مهلت باقی مانده با امروز 9 روز دیگر مانده لذا از شما عزیزان عاجزانه تقاضامندم مرا یاری کنید چون ثمره بیش از 40 سال کارمن همین آپارتمان قولنامه ای است در پناه خداوند یاحق

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست اثبات مالکیت یا دادخواست مطالبه ثمن بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست رای دادگاه بدوی مورد بررسی قرار گیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تجدید نظر خواهی کنید و در تهیه لایحه از نظر متخصص امر بهرهمند شوید