مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری به قصد فرار از پرداخت دین

سلام و عرض ادب در پرونده مهریه و صدور اجراییه توقیف اموال ازطریق ثبت منجر به توقیف خودرو زوج گردید ، لذا ایشان اقدام به تنظیم مبایعه نامه بنگاهی خرید خودرو نموده و برادر ایشان بعنوان خریدار و شخص ثالث باطرح دعوی دستور موقت منجر به رفع توقیف خودرو شد، باتوجه یاینکه مطمئن هستیم معامله صوریه و اینکه سند و پلاک بنام زوج هستش و خصوصا ماشین در محل سکونت و تحت ید ایشان توقیف شد و صورتجلسه کلانتری هم که این موضوع رو عنوان کرده در اختیار داریم با این شرایط چه اقدامی باید انجام بدیم؟ طرح دعوی ابطال معامله صوری یا شکواییه‌ جعل و استفاده از سند مجعول ؟ درخواست نظر کارشناس رسمی دادگستری رو هم بهمراه دادخواست بدیم؟
و اینکه باتوجه به صوری بودن مبایعه نامه و عنوان نمودن 3 نفر شاهد در دادخواست دستور موقت برای رفع توقیف آیا در دادخواست یا شکواییه شهود و متصدی بنگاه رو هم اضافه کنیم ؟
ضمن اینکه باتوجه به قرار صادره آیا بغیراز طرح دعوی مربوطه لایحه دفاعیه هم جداگانه نسبت به قرار صادره ارائه بدیم ؟ ممنون و قدردان لطفتون هستیم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست ابطال معامله صوری را دهید
میتوانید جلب نظر کارشناس هم در خواسته بگنجانید
بعد از اخذ رای میتوانید فرار از دین هم شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا مشخص گردد که ثالث معترض ، چه دادخواستی را مطرح کرده
و سپس اقدام قانونی انجام گیرد

قرارداد ، جرم معامله به قصد فرار از دین نمیباشد
ولی شما میتوانید اثبات نمایید که معامله صوری است و معامله قابل ابطال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اقدام حقوقی یعنی ابطال معامله صوری و تقاضای کارشناسی بهتر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال کوتاه و ساده نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که تمامی اسناد ، مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا بتوان از این طریق ، پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی مدارک و اسناد وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معامله به قصد فرار از دین کیفری زمانی محقق می‌شود که رای قطعی صادر شده باشد....

اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اثبات نمایید که معامله صوری است و معامله قابل ابطال است معامله به قصد فرار از دین کیفری زمانی محقق می‌شود که رای قطعی صادر شده باشد....

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مواردی که باید بررسی شود :
بیمه خودرو
خلافی
ثمن‌ معامله
و...
اگر معامله صوری باشد اعلام بطلان مطرح بفرمایید
اگر به قصد فرار از تادیه دین باشد ولی صوری نباشد هم بطلان به جهت عدم تنفیذ