مشاوره حقوقی رایگان - همسایه آزاری

سلام
ما همسایه طبقه بالاییمون دوساله با صدای بچه و سر و صدای بچه‌ ایجاد مزاحمت میکنه و بعد از اخطار هایی ک توسط بقیه بهشون داده شد بازم با لج اینکارو میکنه حتی تا ساعت 1 شب
بعد دوسال مادر من رفت در خونشونو زد و ب قشنگی ب خانومش گفت بی زحمت بگید بچه هاتون اروم تر بازی کنن اینجا خیلی سر صدا میاد ساعت 11 شب بود
خانومش برگشته میگه میگه همه سرصداها از بالاس و شما صبح ها بچه ات میره مدرسه در و مثل در طویله می‌بنده و خونه مارو طویله حساب کرد
مامان من چیزی نگفت و اومد داخل بعد تو گروه فامیلیشون ک همه اقوام نزدیکن این قضیه رو نوشت و از روی عصبانیت کلمه های زنیکه و بی همه چیز و سلیطه بکار برد و بابام نوشت خیلییی ببخشید اما ( مادراشونو باید گ.....د) بعد مامانم دعواش کرد سریع پاک کرد و نوشت بیام خونه درستشون میکنم یجام نوشت زنگ میزنم 110
بعد یکی از همین اقوام برای همسایه مون اسکرین شات فرستاده و ایشون ب همه جا زنگ زده گفته و گفته شکایت میکنم
خواستم بدونم شکایت کنه حکمش چیه و ما چیکار کنیم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید اثبات شود توسط پلیس فتا
اسکرین شات مدرک نیست انکار کنید