مشاوره حقوقی رایگان - انتفال سند ملک

یک قطعه زمین راهمسرم فروخته وکل پول را هم دریافت کرده ولی متاسفانه بعدازچندروز دچار سکته مغزی شد ودرحال حاضردرکمااست وبیمارستان بستری هست وتاریخ انتقال سنددرمحضرهم 20 دی بوده باید چه اقدامی برای انتقال سند انجام دهیم من همسرش هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلا با این شرایط خریدار می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این حالت �‌توانید از طریق دادستان یا از طریق دادسرای امور سرپرستی اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عذر موجه است تهدیدی متصور نیست فقط اعلام کنید