مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده قبل از زدن سند به نام

من یک ملک رو سال99 بصورت مبایعه نامه خریدم که دارای سند منگوله دار بود و ملک رو تحویل گرفتم فروشنده برای اینکه تبدیل به تک برگ کنه دودنگی کرد که متاسفانه قبل از پایان مراحل فوت کرد ... مادرش هم چند ماه پس از خودش فوت کرد الان وراث بامن همکاری میکنند ولی نمیدونیم باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید دادخواست اثبات مالکیت و گواهی انحصارورثه بدهین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید انحصاروراثت بگیرید وعلیه وراث طرح دعوای الزام به تنظظیم سند دهید جهت تنظیم دادخواست می توانید از طریق سایت بابنده تماس هماهنگ کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام در صورتی که همه ورثه با شما همکاری می نمایند وکالتنامه ی جامع ومفصل بنام شما تنظیم وشما فرآیندی را که مرحوم آغاز نموده بود ادامه دهید موفق باشید.

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

اگر ورثه انحصار وراثت کردن ‌وسهم هر کسی مشخص شده میان در دفترخانه و مراحل آن را انجام می دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست به طرفیت ورثه بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا ورثه مرحوم باید نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت نامحدود فروشنده و مادر ایشان اقدام نمایند سپس تمامی وراث به شما وکالت دهند تا نسبت به اخذ سند تک برگ بنام خود اقدام نمایید.