مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اضافه کاری

با سلام
کارمند یک شرکت صد در صد دولتی هستم با سابقه بالای 10 سال و پست سازمانی کارشناس ارشد و قرارداد رسمی.
حدودا 7 سال و بیشتر هست که اضافه کاری ماهانه رد شده حدود 30تا 40 ساعت بوده درصورتی که بقیه پرسنل حداقل 80 تا 90 ساعت اضافه کاری تعلق میگیرد. شایان ذکر است که اکثر پرسنل بیشتر از ساعت کاری 8 ساعت در روز کار نمی کنند ولی 80تا90 ساعت اضافه کاری در ماه دریافت می نمایند.
آیا بنده میتوانم از محل کار خود به اداره کار یا دیوان عدالت در این ارتباط شکایت کنم یا خیر؟ اگر میتوانم با استناد به‌ چه بند یا قانونی؟

همچنین شرکت محل کار بنده قانونی گذاشته اند که هر حوزه مدیرتی در شرکت به طور مثال 800 ساعت اضافه کاری را بین کارکنان خود می تواند تقسیم کند که همین موضوع باعث شده به یک نفر مثل بنده هر ماه 30ساعت اضافه کاری تعلق بگیرد و به کارمندی دیگر 120 ساعت. آیا این فعل قانونی است؟
ممنون میشم پاسخ بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ابتدا اعتراض نمایید اگر توجهی نشد از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید