مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند تک برگ برای باغ

سلام باغی خرید کردم که تغییر کاربری داشته و مشمول مرور زمان شده است و حکم رفع تعقیب موقوفی صادر شده الان میتونم سند تک برگ بگیرم و جریمه و عوارض دارد که به جهاد کشاورزی باید بدهم یا نه میتونم راحت بروم و درخواست سند کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم برائت صادر شده باشد نسبت به همان میزان و متراژ بر اساس رای دادگاه می‌توانید درخواست الزام به تنظیم سند دهید و سند تک برگ بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید