مشاوره حقوقی رایگان - ادعای وراث برای ملک خریداری شده

سلام خسته نباشید. بنده 19سالمه و از پدرم 7سال قبل نصف باغ رو خریدم آیا وارث بعد از فوت پدرم میتوانند روی من شکایت کنند که این صغیر هست توانایشی ندارد بخرد و پدرم فروخته برای من با قولنامه بنگاهی.

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بطور کل معامله صغیر صحیح نیست مگر با اجازه ولی ..اینجا چون با پدرت معامله کردی و لذا ایشان اجازه پس مشکلی نیست

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام خیر چنانچه مبایع نامه داشته باشید وبهتر است سند رسمی تهیه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخص صغیر در انجام معاملات خود اختیار ندارداما اگر قرارداد را ولی تایید نموده باشد مانعی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است پدرتان به شما هبه یا صلح کند.