مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت در کلانتری

با سلام من 2 ماهپیش دختر عمم برای این که دعوا کردیم از من شکایت کرده و بعد رضایت داده و به دادگاه کشیده نشده هست و داخل کلانتری رضایت داده است و اینکه میتونه دوباره ازم شکایت بکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با همان عنوان سابق امکان طرح شکایت جدید وجود ندارد .

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مستندا به نظریه اداره حقوقی قوه قضاییه=نظریه 1770/ 7- 22/ 3/ 1381: عدول از گذشت در امور کیفری طبق ماده 23 قانون مجازات اسلامی مسموع نیست و این امر در تمام مراحل صادق است، اعم از اینکه گذشت شاکی یا شکات در مرحله بدوی ارائه شود یا مراحل دیگر و اعم از اینکه رسمی یا عادی و در کلانتری و مرجع قضایی باشد یا خارج از آن. بدیهی است در صورتی که شاکی یا شکات گذشت خود را منکر و آن را نفی کرده باشند و گذشت‏نامه از جانب طرف مقابل تقدیم شده باشد، دادگاه به اصالت آن رسیدگی کرده و در صورت احراز صحت آن، به آن ترتیب اثر خواهد داد.