مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت در کلانتری

سلام. بنده چند روز پیش موقع رانندگی با یه موتورسیکلت با موتور دیگه ای تصادف کردم
اون موتور سوار به بچه کوچولو همراهش بود روی باک موتور
خلاصه آسیب خیلی جزیی بهمون زده شد ایشون شاکی شد ولی داخل کلانتری رضایت داد
ولی الان زمزمه شکایت دارد آیا میشه دوباره شکایت کرد و آیا میشه من هم شاکی بشم
البته پلیس راهنمایی کروکی نکشید و موتورها هم پارکینگ نرفتند
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

یک وکیل

با سلام چنانچه رضایت بدون قید و شرط بوده امکان رجوع از رضایت وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
عدول از گذشت مسموع نیست مگر اینکه بعد از گذشت آثار جبرا ن ناپذیری پیدا شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که رضایت بدون قید و شرط باشد دیگر به شکایت ایشان ترتیب اثر نخواهند داد‌.