مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهام شرکت

درود بر شما
14سال قبل من و شریکم صورتجلسه واگذاری سهام رو با 2نفر دیگر امضا کردیم و نبردیم اداره ثبت چون منصرف شدیم حالا اون دو نفر شکایت کردن و سهم میخواهند
احضاریه آمده است. قانونی هست این ادعا ایشون؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید یه درخواست احضاریه چه بوده تا راهنمای دقیق شوید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
درصورت اثبات شراکت برابر قرارداد عمل خواهد شد‌

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بستگی داره که ایا معامله انجام شدا یعنی عوضی در مقابل سهام دریافت کرده اید یا خیر ....ولی در کل معامله سهام با نام بدون ثبت در دفتر شرکت یا ثبت شرکت ها قانونی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر موظف بودید نقل و انتقال انجام شود بر نسبت به آن متعهدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی داشته باشید و قرارداد و توافق برخلاف قانون نباشد دادگاه شما را الزام به ایفای تعهد خواهد کرد.